Εορταστικη εκδηλωση 40χρονων CIM

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση με την  ευκαιρία των 40 χρόνων από την Ίδρυση του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιούνιου στις ώρα 8μμ, στους κήπους του Χίλτον Παρκ.

Η Τελετή τελούσε υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και  παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας & Πολιτισμού,  Βουλευτές, υψηλά στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων και απόφοιτοι του CIM.

Ο Υπουργός Παιδείας & Πολιτισμού μιλώντας εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξήρε το έργο και την συνεισφορά του CIM στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας τα τελευταία 40 χρόνια. Έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Συμβούλιο και την Διεύθυνση του CIM για την ανάδειξη του ως το κορυφαίο κυπριακό Business School με πληθώρα διεθνών επιτυχιών.

Ακολούθησε δεξίωση με εορταστικό χαρακτήρα και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια πρωτοπορίας, διακρίσεων του CIM και των 10,000 και πλέον αποφοίτων του, οι οποίοι στελεχώνουν με μεγάλη επιτυχία και σταδιοδρομία μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο Όμιλος GDL Green Energy Group, παραδοσιακός συνεργάτης του CIM, εκφράζει τα θερμότερα του συγχαρητήρια στο CIM και εύχεται για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις στα χρόνια που έρχονται.

Χρόνια Πολλά!