Συνεργασια aleo solar GmbH & Suntechnics Ltd: δωρεαν αντικατασταση Φ/Β πανελ εντος 48ωρων σε ολη την Κυπρο & αποζημιωση για το κοστος εργασιας

Η Γερμανική εταιρεία aleo solar GmbH και η επίσημη συνεργάτης της σε Κύπρο και Ιράν SunTechnics Ltd (Member of GDL Green Energy Group) προσφέρουν μια καινοτόμα, για τα Κυπριακά δεδομένα, δέσμευση ποιότητας, αξιοπιστίας, εξυπηρέτησης.

Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα φωτοβολταϊκά πλαίσια της aleo solar, χρήζουν αντικατάστασης και βρίσκονται εντός εγγύησης, ο πελάτης επικοινωνώντας με την  SunTechnics μπορεί να παραλάβει τα αντίστοιχα καινούργια του πλαίσια εντελώς δωρεάν, εντός 48 ωρών. Η πρωτοποριακή αυτή δέσμευση ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης είναι ήδη σε εφαρμογή και εξασφαλίζει στο ακέραιο τις Φ/Β επενδύσεις των πελατών που εμπιστεύονται την aleo solar και την Suntechnics.

Και όμως, αυτή η δέσμευση δεν σταματά εδώ! Η aleo solar, πέρα από τη δωρεάν αντικατάσταση που παρέχει, αποζημιώνει με προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό τον εγκαταστάτη για το σύνολο των εργασιών της εγκατάστασης των νέων πλαισίων.

«Το τρίπτυχο αντικατάσταση, μεταφορά και δωρεάν εγκατάσταση είναι μοναδικό και πρωτοποριακό για τα δεδομένα της αγοράς» αναφέρει ο Θανάσης Σακκάς Διευθυντής Πωλήσεων για την ΝΑ Ευρώπη και Μέση Ανατολή της aleo solar. «Σήμερα,  οι επενδυτές και οι εγκαταστάτες, έχοντας τεράστια εμπειρία και γνώση από τους εμπόρους και κατασκευαστές Φ/Β συστημάτων  που δραστηριοποιήθηκαν στην Κυπριακή αγορά, και που πλέον δεν είναι παρόντες για να αναλάβουν τις πολυετείς εγγυήσεις που κάποτε προσέφεραν, αντιλαμβάνονται τη μοναδικότητα και την αξία της υπηρεσίας αυτής», συνεχίζει ο Θανάσης Σακκάς.

«Με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργαζόμενων εγκαταστατών μας στην Κύπρο και την άρρηκτη συνεργασία μας με την aleo solar, που αποτελεί κορυφαίο ευρωπαϊκό κατασκευαστή Φ/Β πλαισίων υψηλής ποιότητας, προχωρούμε στην υλοποίηση αυτής της δέσμευσης» αναφέρει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου,  επικεφαλής της εταιρείας SunTechnics. Συνεχίζοντας αναφέρει: «Μικρή ή μεγάλη επένδυση, δεν κάνει καμία διαφορά για μας! Η δουλειά μας είναι να προστατεύουμε με συνέπεια την επένδυση του πελάτη μας από τη αρχή της σκέψης, κατά την διάρκεια της υλοποίησης του έργου μέχρι και στις υπηρεσίες μεταπώλησης κατά την διάρκεια ζωής του έργου. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορούμε όλοι να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.»

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία των δύο εταιρειών για την Κυπριακή και Ιρανική αγορά επιβάλλει την συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και υποστήριξης, εξασφαλίζοντας απόλυτα τις φωτοβολταϊκές (Φ/Β) επενδύσεις των πελατών τους.

Σχετικά με την SunTechnics Ltd (Member of GDL Green Energy Group)

Η SunTechnics Ltd είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου GDL Green Energy. Αξιοποιώντας πλήρως τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής ενέργειας με χρήση της ηλιακής ενέργειας, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε επίπεδο οικιστικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα αντίστοιχα παρέχοντας πελατοκεντρικές και διαφοροποιημένες λύσεις υψηλής ποιότητας για χρήση και εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας. Όραμα της SunTechnics είναι  να θεωρείται η κορυφαία Κυπριακή εταιρεία παροχής λύσεων συλλογής και μετατροπής ηλιακής ενέργειας σε «πράσινη» και βιώσιμη ενέργεια συμβάλλοντας δυναμικά στην παγκόσμια προσπάθεια για κλιματική αλλαγή με απώτερο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά με την aleo solar

Η aleo solar είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας και προμηθεύει με ΦΒ συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά. Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής ΦΒ πλαισίων. Από το 2014 η aleo solar ανήκει σε έναν από τους παλαιότερους παραγωγούς δισκίων πυριτίου της παγκόσμιας αγοράς, την SAS (Sino American Silicon Products Inc.). Έτσι η aleo solar αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός πανίσχυρου οργανισμού, όπου έχει χαρτογραφήσει απόλυτα την αλυσίδα κατασκευής ΦΒ πλαισίων, ξεκινώντας από την κατασκευή υψηλής ποιότητας δισκίων πυριτίου & κυψελών μέχρι την τελική κατασκευή υψηλής απόδοσης και ποιότητας ΦΒ πλαισίων.