ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ
Slider

Energy Services Company

Ας πρασινίσουμε τον κόσμο

The Green Energy Group is the result of the strategic alliance between specialists in the sector and investors aiming to further develop and promote the Green Energy Sector in Cyprus. Green Energy Group is a dynamic and flexible venture of companies active in Green Energy Sector, offering solutions in the fields of Renewable Energy, Energy Saving, Cooling/Heating/Ventilation and Energy Services. The backbone and power of the Group is its qualified, highly trained, dedicated and experienced workforce.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Όραμα μας είναι η μετεξέλιξη της Κύπρου σε πρότυπο μοντέλο «πράσινης» ενέργειας και ανάπτυξης. Στρατηγικός μας στόχος είναι η αναγνώριση της εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας και η κατάκτηση μιας ηγετικής θέσης στον τομέα της Πράσινης Ένέργειας.

 

Παρέχουμε διεθνώς αναγνωρισμένες, πρωτοποριακές, καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ένέργειας και της Έξοικονόμησης Ένέργειας. Για την παροχή αυτών των λύσεων επιλέγουμε και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ένέργειας και Έξοικονόμησης Ένέργειας.

Energy Services Company

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ένέργειας και Έξοικονόμησης Ένέργειας. Η συνεργασία μας με κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως, μας καθιστά πρωτοπόρους στην εισαγωγή και εφαρμογή των πιο προηγμένων και καινοτόμων λύσεων:

  • Φωτοβολταϊκά συστήματα - Οικιακά /Βιομηχανικά/ Αυτοπαραγωγή/ / Πάρκα μεγάλης κλίμακας
  • Ηλιακά θερμικά συστήματα - Οικιακά / Εμπορικά
  • Θέρμανση / Κλιματισμός / Έξαερισμός - Οικιακά / Έμπορικά / Κεντρικά συστήματα / Συντήρηση
  • ESCo - Πάροχος Ένεργειακών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Έξοικονόμησης και Χρηματοδότησης
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΆΣ ΟΦΕΛΟΣ

Η χρήση της ''Πράσινης'' Ενέργειας έχει ως αποτέλεσμα πολλαπλά οφέλη, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Η Πράσινη Ένέργεια παρέχει βέλτιστες λύσεις εξοικονόμησης στο σπίτι, στην επιχείρηση, στην κοινότητα, στην πόλη. Η παραγωγικότητα αυξάνεται, η ασφάλεια και υγεία διασφαλίζονται, η ποιότητα ζωής βελτιώνεται αισθητά.
Η ανεξάντλητη ενέργεια του ήλιου και της φύσης γίνεται σύμμαχος στην Έξοικονόμηση Ένέργειας και χρημάτων.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η αναπτυξιακή πολιτική, οι συνέργειες, η κερδοφορία αποτελούν βασικά στοιχεία επιτυχούς πορείας ενός οργανισμού. Μια επιτυχία, ωστόσο, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πρόσκαιρη εάν ο οργανισμός δε φροντίσει να δείξει το ανθρώπινο του πρόσωπο. Αν δεν ενσωματωθεί στην κοινωνία μέσα στην οποία δρα μέσα από την υιοθέτηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς του.

Το όραμά του ομίλου Green Energy για μια «πράσινη» ευημερούσα κοινωνία μπορεί να γίνει πραγματικότητα και μέσα από μια σειρά κοινωνικών δράσεων, τις οποίες έχει ισχυρή επιθυμία να αναλάβει και να εκτελέσει με αίσθημα υψηλής ευθύνης.

Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.