ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ
Slider

Ο Όμιλος Green Energy συνεργάζεται με την εταιρεία Χρυσαφίδη Α.Ε., τη μεγαλύτερη εταιρεία προμηθευτών υδραυλικών και βιομηχανικών προϊόντων στην Ελλάδα. Μέσω αυτής της στρατηγικής συμμαχίας, η Green Energy Group προσφέρει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για δίκτυα νερού, ατμού, τροφίμων, φαρμάκων, φυσικού αερίου, υγραερίου και πετροχημικών σε βιομηχανικές μονάδες, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες, εταιρείες σχετικές με ναυτιλία και σε εμπορικά καταστήματα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας απευθείας στο 25819012 ή μέσω email στο ckyriakou@chryssafidis.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.chryssafidis.gr

Re-Pro logo-01 (002)

Energy & Beyond, θυγατρική του Ομίλου Green Energy συνεργάζεται με την RE-Pro Group, μια διεθνή εταιρεία επενδύσεων που παρέχει κεφάλαια και χρέη για ενεργειακή απόδοση και έργα ανανεώσιμης ενέργειας.

ESCo (Energy Services Company) επικεντρώνεται στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης εντός των εγκαταστάσεων των πελατών και των εγκαταστάσεων παραγωγής. Όλη η απαραίτητη τεχνολογία και τεχνογνωσία έχουν αναπτυχθεί εδώ και τέσσερα χρόνια από την RE-Pro και την Energy & Beyond. Η λύση που ανέπτυξε από κοινού παρέχει στον πελάτη όλες τις απαραίτητες επενδύσεις, εξοπλισμό και τεχνολογική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και συντήρησης στον ιστότοπό του. Το πρώτο έργο υπεγράφη με την Paradisiotis Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κρέατος στην Κύπρο.