ΑΣ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ

Καλωσόρισες στο κόσμο της πράσινης ενέργειας!

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Αυτό θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα σας κρατά συνεχώς ενήμερους για τις ενέργειες της ομάδας μας καθώς και για την πράσινη ενέργεια γενικά.

Ο Όμιλος Green Energy GDL στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του Τομέα Ενέργειας στην Κύπρο. Μέσω των σελίδων της ιστοσελίδας μας μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον όμιλο και τις θυγατρικές του εταιρείες.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην πράσινη ενέργεια και τις μεγάλες δυνατότητές της. Γι 'αυτό εμπιστευόμαστε πραγματικά την αγορά και επενδύουμε σε αυτήν.

Ο στόχος και το όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε την αγορά και να πρασινίσουμε κυριολεκτικά το μέλλον μας! Αυτό το χρωστάμε στον πλανήτη μας, σε εμάς, στα παιδιά μας!

Έτσι, ας κάνουμε πράσινο το μέλλον σας σήμερα!

Dimi Morozov, Executive Chairman

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας. Οι προσπάθειές μας στοχεύουν να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις της αγοράς μας, της αγοράς πράσινης ενέργειας.

Η Πράσινη Ενέργεια είναι το μέλλον.

Πρέπει να αξιοποιήσουμε πλήρως την τεράστια ισχύ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτό είναι προς όφελος του περιβάλλοντος, προς όφελος των ανθρώπων. Όλοι χρειαζόμαστε ποιότητα ζωής και όλοι το αξίζουμε.

Το όραμα της ομάδας μας είναι να κάνει μια σημαντική συμβολή στο να καταστεί η Κύπρος πρότυπο μοντέλο για την πράσινη ενέργεια. Εργαζόμαστε σκληρά και μεθοδικά για να δημιουργήσουμε μια πράσινη φιλοσοφία, την οποία διατηρούμε όλοι με πάθος.

Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας και λύσεις με τη χρήση ανανεώσιμων πόρων είναι το πεδίο μας εδώ και πολλά χρόνια. Με βάση την εμπειρία μας και με μια ομάδα ειδικών εμπειρογνωμόνων, η ομάδα μας διατηρεί το όραμα ζωντανό.

Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

George Georgiou, Chief Executive Officer