Ολοκληρωση δυο φωτοβολταϊκων παρκων ισχυος 1,5MWp το καθενα, στον Αγιο Ιωαννη Λευκωσιας

Ολοκλήρωση δύο φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 1,5MWp το καθένα, στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας.

Η συνεργασία μας με την εταιρεία IRIS LENOR ENERGY LTD στέφθηκε με επιτυχία.

Η Suntechnics ltd, θυγατρική του Ομίλου Green Energy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των 2 φωτοβολταϊκών πάρκων, Έργα 35 και 43, στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας, με συνολική ισχύ 1.5 MWp το καθένα. Τα έργα έχουν συνδεθεί με το δίκτυο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Η εταιρεία μας, ως  Ηγέτης στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση των πάρκων. Σε κάθε έργο, έχουν εγκατασταθεί συνολικά 4054 φωτοβολταϊκά πλαίσια HANWHA Q-CELLS Q. PEAK MONO PERC, ισχύος 370Wp, όπου παρέχουν την ενέργειά τους σε 8 μετατροπείς τάσεις ΑΒΒ PVS-175-TL-SX2.

Το σύστημα στήριξης ALUMIL HELIOS AS189 «στηρίζει» τα φωτοβολταϊκά πλαίσια στις 25ο και παρέχει μια σταθερή βάση για ολόκληρο το σύστημα.

Με τη λειτουργία των συγκεκριμένων φωτοβολταϊκών Συστημάτων, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση στις εκπομπές του Διοξειδίου του Άνθρακα CO2 που συνολικά είναι της τάξεως των 3,230 τόνων ετησίως και που θα χρειάζονταν 100,966 δέντρα να τους απορροφήσουν.

Η εταιρεία Suntechnics, συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην υλοποίηση νέων έργων και στην περαιτέρω παραγωγή και προσφορά ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πάρκα χρηματοδοτηθήκαν από την AstroBank, η οποία συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στον τομέα της πράσινης ενέργειας και του περιβάλλοντος.